főoldalra
  Használtautók
  Motorkerékpárok
 

Ha szeretne itt szerepelni, küldje a

SJA 123456

SMS üzenetet a 1785-re, ahol az 123456 helyére a jármű 6 számjegyű azonosítóját írja. A hirdetés ára: 400 Ft + ÁFA. SMS Ügyfélszolgálat: (1) 3285063
 
  Hirdetésfeladás
  Regisztráció
 
  Kapcsolat
  Állásajánlat
  Jogi kérdések
 
  Elfelejtett jelszó
 
A www.startjarmu.hu Internet címen található portál oldalunk használatára vonatkozó elveinket az 1992. évi LXIII. törvényben foglaltak figyelembe vételével alakítottuk ki.

Weboldalunk használatának ténye azt jelenti, hogy Ön tudomásul vette feltételrendszerünket.

A Preventio-21 BT. által üzemeltetett WEB oldal (www.startjarmu.hu) tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll.

Az üzemeltető arra törekszik, hogy szolgáltatásait folyamatosan a lehetőségei szerinti legmagasabb színvonalon tartsa, de az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért felelősséget nem vállal.

Az üzemeltető mindennemű változás - ide értve az esetleges szünetelést és megszűntetést is - jogát fenntartja.

A látogatók, felhasználók által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulása nélkül nem adjuk tovább. Az üzemeltető az általa rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthet, amelyek azonban nem alkalmasak egyedi azonosítókhoz való kapcsolásra.

Szolgáltatásaink számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaznak, amely más web-oldalakra vezetnek. Ezen web-oldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a Preventio-21 BT. nem vállal felelősséget.

Az üzemeltető lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kifejezetten kizárja.

Úgyszintén kizárja felelősségét az üzemeltető azon adatokért, hirdetésekért, közleményekért, stb., amelyeket az általa működtetett web-oldal lehetőségeinek kihasználásával használói közvetlenül helyeznek el a web-oldalon.

Az adatbázisainkban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Egyes termékköröknél az árak az importőrök, illetve forgalmazók által kiadott ajánlott árak, amelyektől a piaci árak eltérőek lehetnek.

Copyright ©2018 Preventio-21